Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Výstava MOTOCYKEL má svoju prvú MISS

MISS MOTOCYKEL 2019 Foto: MTV studio

Súčasťou sprievodného programu výstavy Motocykel 2019 bola po prvýkrát aj voľba motocyklovej krásky roka. Víťazka prvého ročníka Miss Motocykel 2019 reprezentovala motocykle Suzuki.

Bratislava 18. marca (OTS) - Bratislavská Incheba zažila v sobotu 16. marca tradičný nápor návštevníkov spojený s vyvrcholením výstavy motocyklov Motocykel a Boat Show 2019. Súčasťou sprievodného programu tentokrát bola aj novinka v podobe voľby motocyklovej krásky roka – Miss Motocykel 2019, organizátor MTV studio. Jedenásť dievčat, ktoré zastupovali jednotlivé motocyklové značky, bojovalo o korunku krásy vo viac-menej netradičných disciplínach. Ako napríklad jazda na elektrickej kolobežke CityWiel pomedzi kužele, kde sa hodnotila nielen rýchlosť, ale aj elegancia samotnej jazdy.

Odborná porota bola v tomto prípade určite na mieste. Ivan Jakeš ako odborník na ženskú krásu a Tomáš Bezdeda ako milovník motocyklov. Alebo žeby naopak? Sekundovali im aj ďalší páni – známy tanečník Miroslav „Bruise“ Žilka a Kristóf Kiss z Peter Cmorík Band. A krásu spojenia motocyklov a dievčat hodnotila aj stále krásna speváčka Martina Schindlerová.
MISS MOTOCYKEL 2019
Foto: MTV studio

Víťazkou historicky prvého ročníka Miss Motocykel 2019 sa stala zástupkyňa značky Suzuki Rebeka. Titul vicemiss súťaže svojej značke Honda priniesla hosteska Monika. A treťou najkrajšou dievčinou motocyklovej výstavy sa stala Sandra zo stánku štvorkoliek BRP.
MISS MOTOCYKEL 2019
Foto: MTV studio

Voľba prvej motocyklovej Miss bola určite pekným spestrením sobotnej výstavy,“ hovorí Michal Tvrdý, organizátor súťaže. „Krásne dievčatá k motocyklom jednoznačne patria a skutočne nabité publikum sledujúcich návštevníkov výstavy to len potvrdzovalo. Gratulujem víťazkám, ďakujem partnerom súťaže a hlavne už teraz sa teším na ďalší ročník v roku 2020 s novými nápadmi a ešte zaujímavejším programom.

Generálni reklamní partneri: Incheba, MTV studio
Reklamní parneri: DUCATI, SUZUKI, GLOBAL MOTO, BMW MOTORAD SLOVENSKO, BRP, BENELLI, HONDA, IMC Slovakia – výrobca elektrických kolbežiek CityWiel
Mediálni partneri: MOTOFAN.SK, TERAZ.SK, Svet motocyklov, MOTORIDE
Make up & Hair Styling: Stredná odborná škola kaderníctva a vizážistiky Bratislava
Moderátorka: Kristína Jurčová, rádio VIVA