Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Zahraničným headlinerom festivalu Hip Hop žije bude raper Ja Rule

Na archívnej snímke raper Ja Rule. Foto: TASR/AP

Okrem neho sa návštevníci môžu tešiť aj na najúspešnejších slovenských a českých raperov.

Bratislava 18. apríla (TASR) – Festival Hip Hop žije v dňoch 28. až 30. júna privíta v Bratislave množstvo úspešných interpretov. Hviezdou bude legendárny americký raper Ja Rule. Hudobník, ktorý je na scéne viac ako 20 rokov, zavíta do našej krajiny po prvý raz. Má na konte množstvo hitov, niekoľko nominácií na cenu Grammy a sedem štúdiových albumov. Okrem neho sa návštevníci môžu tešiť aj na najúspešnejších slovenských a českých raperov. Organizátori veria, že tento ročník bude skutočnou topkou. TASR informovala PR manažérka Eva Sládková.

„Ja Rule je naozaj svetová hviezda. Má síce kontroverznú minulosť, ale je tiež oceňovaný v hudobnom svete. Niekoľko nominácií na Grammy a miliónové videá na youtube hovoria za všetko. Sme radi, že prvý raz na Slovensku vystúpi práve na našom festivale," vraví jeden z organizátorov Marián Baláž.

Hip Hop žije je v strednej Európe unikátom. Okrem amerického rapera na ňom vystúpi aj česko-slovenská špička hip hopovej scény. „Ani tento rok nebude chýbať klasika ako Rytmus, Majk Spirit, Separ, Kontrafakt, Sima aj ďalší interpreti. Ako vždy sa zo všetkých síl snažíme fanúšikom pripraviť skvelé vystúpenia, sprievodné podujatia a servis," dodáva Baláž.