Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia MS v hokeji 2017

Takto pózovali naši hokejisti počas oficiálneho fotenia

Na snímke vľavo Michal Sersen pred oficiálnym fotografovaním na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017. Foto: TASR/Michal Svítok

Po dvoch dňoch oddychu čaká v sobotu našich výber Ruska.

Bratislava 12. máj (TASR/Teraz.sk) - Hokejistom Slovenska spestrilo piatkový program tímové fotenie, ktoré už neodmysliteľne patrí k šampionátu.

Na spoločnej fotografii chýba iba asistent trénera Július Šupler, ktorý dostal virózu. Na spoločnom fotení sa zúčastnil útočník Dávid Skokan, ktorý však už na šampionáte dohral a neabsolvoval ani tréning. Po dvoch dňoch čaká v sobotu zverencov Zdena Cígera výber Ruska.

Pozrite si fotografie vyslaného fotografa TASR Michala Svítka z tímového fotenia

Na snímke uprostred tréner brankárov Peter Kosa vpravo Andrej Kudrna počas oficiálneho fotografovania na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok


Na snímke Michel Miklík pred oficiálnym fotografovaním na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok


Na snímke vľavo Dávid Skokan a lekár výpravy Ján Grauzel počas oficiálneho fotografovania na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok


Na snímke vpravo kapitán Vladimír Dravecký a tréner Zdeno Cíger pred oficiálnym fotografovaním na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok


Na snímke vľavo generálny manažér Róbert Švehla pred oficiálnym fotografovaním na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok



Na snímke zľava Michel Miklík, tréner Zdeno Cíger, kapitán Vladimír Dravecký, generálny manažér Róbert Švehla a Juraj Mikuš počas oficiálneho fotografovania na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok
Na snímke slovenský tím počas oficálneho fotografovania na 81. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. Dolný rad zľava brankár Ján Laco, videoanalytik Igor Andrejkovič, asistent trénera Miroslav Miklošovič, Michel Miklík, tréner Zdeno Cíger, kapitán Vladimír Dravecký, generálny manažér Róbert Švehla, Juraj Mikuš, tréner brankárov Peter Kosa, tím manažér Roman Ulehla a brankár Július Hudáček. Stredný rad zľava hovorca / médiá Ľuboš Schwarzbacher, lekár Ján Grauzel, brankár Jaroslav Janus, Mário Bližňák, Michal Sersen, Andrej Kudrna,Tomáš Matoušek, Peter Čerešňák, Pavol Skalický, Tomáš Hrnka, Michal Čajkovský, Martin Gernát, Andrej Štastný, fyzioterapeut Andrej Foltýn a fyzioterapuet Viktor Fábik. Horný rad zľava výstrojový manažér Rastislav Ladecký, masér Ľuboš Ondrejka, Peter Trška, Jakub Suja, Marcel Haščák, Adam Jánošík, Lukáš Cingel, Tomáš Zigo, Dávid Skonan, Eduard Šedivý, Libor Hudáček a kondičný tréner Róbert Béreš. V Kolíne nad Rýnom, 12. mája 2017.
Foto: TASR/Michal Svítok