Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia

Lipiansky verí, že Slovan nejaký bod získa

Na snímke v popredí uprostred tréner tímu Slovana Rostislav Čada a v pozadí jeho asistent Svatopluk Číhal, vpravo Roman Kukumberg a vľavo kapitán Ján Lipiansky. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Najlepšie by bolo zvíťaziť už v prvom stretnutí, ale máme ich pred sebou tri a budeme rovnako pristupovať ku každému, povedal Ján Lipiansky.

Bratislava 12. februára (TASR) - Už v stredu odohrajú hokejisti bratislavského Slovana prvý z troch súbojov na trojzápasovom tripe (Spartak Moskva, Donbass Doneck, Dinamo Riga), ktoré dajú odpoveď na to, či budú po skončení základnej časti pokračovať v bojoch play off KHL, alebo zostanú mimo neho.

O dôležitosti týchto stretnutí nepochybuje ani kapitán mužstva Ján Lipiansky. "Hráme posledné tri zápasy a hráme ich vonku," citovala webová stránka Slovana skúseného útočníka pred utorňajším odletom do Moskvy. "Verím, že nejaké bodíky uhráme, pretože sa hrá o veľa a v stávke je celá sezóna. Najlepšie by bolo zvíťaziť už v prvom stretnutí, ale máme ich pred sebou tri a budeme rovnako pristupovať ku každému, nech sa deje, čo sa deje. Nechceme kalkulovať ani špekulovať. Pôjdeme naplno od prvého zápasu."

Belasí odlietali zo zasneženej Bratislavy a Lipiansky z toho nemal žiadne obavy. "Myslím si, že počasie bolo už aj horšie. Našťastie nefúka vietor, v podstate je krásne počasie. Dúfam, že aj v Moskve bude veľa snehu," usmial sa pred odchodom k pasovej kontrole.