Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

Chárov presilovkový gól pomohol k výhre, Meszároš sa zranil

Slovenský obranca Bostonu Zdeno Chára (vpravo) a hráč Dallasu Tyler Seguin (vľavo) v súboji za bránkou v zápase kanadsko-americkej NHL Dallas Stars Boston Bruins v Bostone 10. februára 2015. Dallas zviťazil 5:3. Foto: TASR/AP

V Bostone videli diváci dôležitý zápas dvoch mužstiev, ktoré bojujú o účasť v play off.

New York 8. marca (TASR) - Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v sobotňajšom zápase zámorskej NHL na domácom ľade nad Philadelphiou Flyers 3:2 po predĺžení. Kapitán medveďov Zdeno Chára otvoril skóre stretnutia v presilovej hre jeho šiestym gólom v ročníku, hostia potom otočili priebeh, no 14 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby vyrovnal Brad Marchand. A rovnaký hráč sa presadil aj v predĺžení, čím zaistil oba body pre domácich bojujúcich o účasť v play off.

Zostrih zo zápasu Bruins - Flyers


V ďalšom stretnutí nestačil New York Islanders na Floridu a prehral 3:4 pp a sn, rozhodujúci nájazd premenil Jonathan Huberdeau. V bránke hostí tento raz dostal prednosť Michal Neuvirth pred Jaroslavom Halákom. Obranca Ľubomír Višňovský sa do štatistík nezapísal. V tíme Panthers chýbal útočník Tomáš Kopecký.





Výsledky:
Boston - Philadelphia 3:2 pp (za domácich Z. Chára 1+0), Arizona - Montreal 0:2, Columbus - Colorado 0:4, Florida - NY Islanders 4:3 pp a sn, Nashville - Winnipeg 1:3, Tampa Bay - Dallas 5:4, Toronto - St. Louis 1:6, Washington - Buffalo 6:1, Los Angeles - Pittsburgh 0:1 pp, San Jose - Vancouver 2:3.