Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia NHL

VIDEO: Hokejový talent Martin Réway. Rebel, ktorý dokáže zdvihnúť tlak

Na snímke talent slovenského hokeja Martin Réway Foto: TASR/Branislav Račko

Slovenský reprezentant Martin Réway má 20 rokov a trénerom dokáže poriadne zamotať hlavu. Už vie, aké to je viesť bodovanie v českej hokejovej lige.

Bratislava 1Z. októbra (Teraz.sk) – Pred včerajším zápasom s Karlovými Varmi mal na konte 12 bodov a to sa mu ešte podarilo pridať dve asistencie. Strieľa však neuveriteľné góly, ktorú sú postrachom brankárov. Zatiaľ ich dal v tejto sezóne päť.

Hráč Sparty Praha je však podľa portálu idnes.cz rebel. Technika toho mladíka je brilantná a zdá sa, že disciplinárne prehrešky mu v tíme vedia odpustiť. Pri takýchto góloch niet sa čomu sa čudovať.


Trénerovi Vladimírovi Vůjtkovi meškal na reprezentačný tréning asi polhodinu s odôvodnením, že ho zastihla zápcha. Prípadne nereagoval na esemesky a tréneri Sparty museli doslova po ňom pátrať, kde sa vlastne nachádza. Ani to však neodradilo slovenského reprezentačného trénera Zdena Cígera, aby mu poslal pozvánku na Nemecký pohár, ktorý bude v Augsburgu (6.-8. novembra.)

Alexander Ovečkin prekvapil svojich fanúšikov

V rámci zaspávania sa však ťažko bude dať vyrovnávať ruskému hokejovému útočníkovi Alexandrovi Ovečkinovi. Zaspal na utorňajší predzápasový tréning Washingtonu Capitals, a preto ho tréner Barry Trotz nepostavil na večerný duel proti San Jose Sharks. Capitals prehrali v spomínanom zápase NHL 0:5. Klub najskôr oznámil, že kapitán tímu nenastúpil z osobných dôvodov, o deň neskôr však vysvetlil dôvody nečakanej absencie. Podľa espn.com

Ovečkin novinárom po stredajšom tréningu povedal, že si zle nastavil budík. Namiesto 8:30 ráno si vraj dal čas budenia na 8:30 večer. Na ľad tak prišiel neskôr a Trotz ho za porušenie klubových pravidiel nenominoval na zápas.