Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia NHL

Video: Chárov Boston prehral s Montrealom

Slovenský obranca zámorského klubu Boston Bruins Zdeno Chára (vpravo) v súboji o puk s Justinom Williamsom z Washington Capitals v zápase NHL z 5. novembra 2015 vo Washingtone. Foto: TASR/AP

Montreal si upevnil pozíciu na čele Východnej konferencie i celej súťaže, keď na domácom ľade zdolal Boston Bruins s kapitánom Zdenom Chárom 4:2.


New York 8. novembra (TASR) - V nočnom stretnutí zámorskej NHL zvíťazili hokejisti Buffala nad Vancouverom 3:2. O triumfe "šablí" rozhodol 17 sekúnd pred záverečnou sirénou fínsky obranca Rasmus Ristolainen, ktorý predtým v presilovke strelil aj druhý gól svojho tímu a bol tak hrdinom zápasu.

Montreal si upevnil pozíciu na čele Východnej konferencie i celej súťaže, keď na domácom ľade zdolal Boston Bruins s kapitánom Zdenom Chárom 4:2. Canadiens prehrávali po dvoch tretinách 1:2, no výborne im vyšlo záverečné dejstvo a najmä posledná dvojminútovka, v ktorej strelili dva góly v rozpätí 20 sekúnd.



výsledky:

Buffalo - Vancouver 3:2, Los Angeles - Florida 4:1, Montreal - Boston 4:2, Washington - Toronto 3:2 pp a sn, Carolina - Ottawa 3:2 pp, Winnipeg - Philadelphia 0:3, Nashville - St. Louis 0:4, Minnesota - Tampa Bay 1:0, Arizona - NY Rangers 1:4, Calgary - Pittsburgh 5:2, San Jose - Anaheim 0:1


Montreal Canadiens - Boston Bruins 4:2


Buffalo - Vancouver 3:2

Víťazný gól Rasmusa Ristolainena