Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

Ľubo Višňovský je na listine zranených, zrejme vynechá úvod sezóny

Na snímke Ľubomír Višňovský v treťom exhibičnom hokejovom zápase na počesť tragicky zosnulého Pavla Demitru medzi Slovak Stars a St. Louis Blues Alumni 23. augusta 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Ľubomír Višňovský, ktorý 11. augusta oslávil svoje 38. narodeniny, odohral v minulej sezóne pre otras mozgu a s ním spojené symptómy v profilige iba 24 zápasov.

Uniondale 8. októbra (TASR) - Ľubomír Višňovský pravdepodobne vynechá štart nového ročníka zámorskej hokejovej NHL.

Slovenský obranca má problémy s chrbtom a vedenie klubu New York Islanders ho v utorok zapísalo na listinu zranených hráčov.

Višňovskému sa ozvali bolesti chrbta počas prípravného kempu, keď pre kŕče nedokončil jeden z tréningov. Islanders verili, že zdravotné problémy 38-ročného zadáka nebudú vážnejšieho charakteru, no jeho stav sa nezlepšoval a v utorok ho museli umiestniť na listinu zranených retroaktívne k 29. septembru.

Podľa portálu SportsNetwork.com bude "ostrovanom" chýbať v úvode sezóny aj ďalší obranca Matt Carkner, už v pondelok zaradili na listinu zranených hráčov aj Calvina DeHaana a Michaela Grabnera. Islanders odohrajú prvý zápas sezóny 2014/2015 v noci na sobotu, keď sa predstavia na ľade Caroliny. V ňom by mal v bránke hostí stáť Višňovského krajan a nová posila newyorského tímu Jaroslav Halák.

Višňovský, ktorý 11. augusta oslávil svoje 38. narodeniny, odohral v minulej sezóne pre otras mozgu a s ním spojené symptómy v profilige iba 24 zápasov. V nich si pripísal tri góly a 11 asistencií.