Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia NHL

Gáboríkov a Sekerov spoluhráč Stoll ide pred súd za drogy

Útočník Jarret Stoll z Los Angeles Kings prekonáva rozhodujúcim gólom brankára Anaheimu Ducks Frederika Andersena v predĺžení zápasu zámorskej NHL 15. novembra 2014 v Los Angeles. Foto: TASR/AP

Stoll má za sebou siedmu sezónu v drese Los Angeles, s ktorými v rokoch 2012 a 2014 dobyl Stanleyho pohár.

Los Angeles 23. júna (TASR) - Dvojnásobného víťaza Stanleyho pohára Jarreta Stolla obvinili z držania kokaínu a na začiatku júla sa postaví pred súd v Nevade. Pokiaľ kanadského hokejistu uznajú vinným, hrozí mu až štvorročné väzenie. Za prvý prehrešok by však mohol vyviaznuť s podmienkou, uviedli v utorok zámorské médiá.

Tridsaťdvaročného centra Los Angeles Kings pristihli s drogami v aute v polovici apríla vo vodnom centre hotela MGM Grand v Las Vegas. Podľa policajnej správy mal pri sebe 3,3 gramu kokaínu a niekoľko kapsulí s extázou. Obvinili ho iba za držanie kokaínu.

Stoll má za sebou siedmu sezónu v drese "kráľov", s ktorými v rokoch 2012 a 2014 dobyl Stanleyho pohár. Uplynulý ročník, v ktorom si zahral v jednom tíme aj so Slovákmi Mariánom Gáboríkom a Andrejom Sekerom, bol pre neho jedným z najhorších v NHL, v 73 zápasoch nazbieral iba 17 bodov za 6 gólov a 11 asistencií. Od 1. júla by sa mal stať neobmedzeným voľným hráčom.