Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

Višňovský sa vracia, proti Bostonu nastúpi v tretej obrane

Ľubomír Višňovský Foto: TASR/Pavel Neubauer

V tejto sezóne odohral Višňovský, ktorý figuruje v nominácii Slovenska na ZOH do Soči, v NHL len osem zápasov s bilanciou 1+2.

New York 27. januára (TASR) - Ľubomír Višnovský sa po viac ako troch mesiacoch vracia do zostavy tímu NHL New York Islanders. Slovenský hokejový obranca nastúpi v nočnom domácom zápase proti Bostonu Bruins s kapitánom Zdenom Chárom.

Višňovský by mal podľa nhl.com nastúpiť v tretej obrannej formácii s Mattom Carknerom. Tridsaťsedemročný obranca utrpel 19. októbra otras mozgu po zákroku Rileyho Nasha z Caroliny a do tréningového procesu s mužstvom sa zapojil až uplynulú stredu. "Veľmi sa teším a som aj trochu nervózny. Uvidíme ako to zvládnem. Verím, že moje telo a hlava sú v poriadku. Chcem tímu pomôcť," povedal slovenský obranca.

V tejto sezóne odohral Višňovský, ktorý figuruje v nominácii Slovenska na ZOH do Soči, v NHL len osem zápasov s bilanciou 1+2. Okrem neho sa do zostavy Islanders vracia po zranení aj ruský brankár Jevgenij Nabokov, na farmu putovali obranca Matt Donovan a brankár Anders Nilsson.