Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

Višňovský je zranený, v Columbuse asi nenastúpi

Ľubomír Višňovský sa raduje z gólu v sieti Buffala. Foto: TASR/AP

Višňovský utrpel bližšie nešpecifikované zranenie pri utorňajšej prehre s Minnesotou Wild 0:6.

New York 23. marca (TASR) - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský vynechal pre zranenie hornej časti tela piatkový tréning New Yorku Islanders a nenastúpi pravdepodobne v nedeľňajšom zápase doma proti Columbusu Blue Jackets. "Ostrovanom" bude chýbať aj najproduktívnejší hráč Kyle Okposo, ktorý má zranenie dolnej časti tela. Informáciu priniesol server newsday.com.

Višňovský utrpel bližšie nešpecifikované zranenie pri utorňajšej prehre s Minnesotou Wild 0:6. Tím ho nezaradil na listinu zranených hráčov, ale nezverejnil dĺžku jeho absencie. Islanders zostáva do konca základnej časti odohrať ešte 12 zápasov a už nemajú šancu postúpiť do play off. Tridsaťsedemročný obranca vynechal v tejto sezóne pre otras mozgu, ktorý utrpel v úvode sezóny, 46 zápasov a na ľad sa vrátil až 27. januára. V 24 zápasoch nazbieral 11 bodov.

Višňovský a Okposo rozšírili bohatý zoznam zranených hráčov Islanders. Brian Strait (zlomená ruka) a Michael Grabner (otras mozgu) sú mimo hry na neurčité obdobie, John Tavares (koleno) si už v tejto sezóne nezahrá. Problémy má aj Matt Martin. "Zoznam zranených hráčov je dlhší ako report z nejakého zápasu. Je to frustrujúce," povedal tréner Jack Capuano.