Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Nitriansky kraj

KURATÁ NA CESTE:Pri Tesárskych Mlyňanoch sa prevrátil kamión s hydinou

Na snímke prevrátený kamión s hydinou po dopravnej nehode na rýchlostnej ceste R1 na výjazde Tesárske Mlyňany 3. apríla 2019. Foto: TASR - KR PZ Nitra

Kamión naložený hydinou zišiel z cesty vpravo, kde narazil do kovových zvodidiel. Následne prešiel cez výjazdovú vetvu, prerazil jej zvodidlá a skončil v priekope.

Tesárske Mlyňany 3. apríla (TASR) – Na rýchlostnej ceste R1 v okrese Zlaté Moravce sa pri dopravnej nehode prevrátil kamión naložený hydinou. Nehoda sa stala v stredu približne o druhej hodine ráno na výjazde Tesárske Mlyňany v smere na Nitru. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

„Kamión naložený hydinou z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty vpravo, kde narazil do kovových zvodidiel. Následne prešiel cez výjazdovú vetvu, prerazil jej zvodidlá a skončil v priekope prevrátený na pravej strane. Vodič sa pri nehode nezranil,“ uviedla Čuháková. Na odstránení škôd sa na mieste nehody stále pracuje.

Policajti alkohol v dychu 41-ročného vodiča nezistili. Okolnosti dopravnej nehody a miera jej zavinenia sú predmetom vyšetrovania.