Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Nitriansky kraj

Levice pripravujú rekonštrukciu chladenia na zimnom štadióne

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Podanie žiadosti o poskytnutie príspevku i minimálne 40-percentné spolufinancovanie budú mestskí poslanci schvaľovať na svojom zasadnutí 29. februára.

Levice 23. februára (TASR) - Mesto Levice pripravuje rekonštrukciu technológie chladenia na zimnom štadióne. Na projekt v hodnote viac ako 660.000 eur chce radnica získať dotáciu z Fondu na podporu športu.

Podanie žiadosti o poskytnutie príspevku i minimálne 40-percentné spolufinancovanie budú mestskí poslanci schvaľovať na svojom zasadnutí 29. februára. Ako sa uvádza v materiáli určenom na rokovanie mestského zastupiteľstva, účelom projektu je rekonštrukcia technologického chladiaceho zariadenia pri zachovaní potrubných chladiacich rozvodov v súčasnosti používanej ľadovej plochy.

Nové technické riešenie počíta so zámenou zastaranej technológie za novú so zníženou náplňou chladiva. "Rozsah rekonštrukcie technologického zariadenia sa bude týkať objektu strojovne chladenia a technologického kanálu až k jestvujúcim potrubným rozvodom ľadovej plochy, ktorá ostáva zachovaná," uviedol mestský úrad.