Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Nitriansky kraj

Nitrianska UKF pripravuje na február deň otvorených dverí

Ilustračná fotografia. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Deň otvorených dverí sa bude v roku 2019 konať 21. februára od 9. do 12. hodiny. Zapojí sa doň všetkých päť fakúlt Univerzity Konštantína Filozofa.

Nitra 1. januára (TASR) - Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre pripraví aj v tomto roku deň otvorených dverí. Uchádzači o štúdium, ale aj verejnosť tak budú mať opäť možnosť prezrieť si priestory univerzity a oboznámiť sa s jej štruktúrou, aktivitami a ponukou vzdelávania.

Deň otvorených dverí sa bude v roku 2019 konať 21. februára od 9. do 12. hodiny. Zapojí sa doň všetkých päť fakúlt UKF. "Na fakulte prírodných vied, fakulte sociálnych vied a zdravotníctva, fakulte stredoeurópskych štúdií, filozofickej i pedagogickej fakulte sa záujemcovia o štúdium môžu oboznámiť so systémom vzdelávania a pozrieť si výučbové, výskumné, technologické a knižničné priestory spojené s odborným výkladom," informovala UKF.

Okrem informácií o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania a dôležitých termínoch sa záujemcovia dozvedia aj o možnostiach semestrálneho študijného pobytu v zahraničí. Získajú tiež informácie o spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami či o uplatnení absolventov jednotlivých študijných programov.