Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Nitriansky kraj

PATINCE: Rozlúčka s letom sa bude niesť v country štýle

Ilustračné foto. Foto: TASR/František Iván

Rozlúčka s letom okrem toho ponúkne aj koncert skupiny Pressburgrass, vyučovanie country tanečných krokov, prekážkový beh s dynamitom, maľovanie dočasného tetovania i facepainting pre deti.

Patince 25. augusta (TASR) – Vrhačská šou s nožmi a sekerami, rodeo, pravý westernový duel s revolvermi a ďalšie atrakcie v štýle country prinesie rozlúčka s tohtoročnou turistickou sezónou v Patinciach. Konať sa bude v sobotu 29. augusta vo Wellness Hoteli Patince. Ako informovali organizátori, na návštevníkov čaká bohatý program, súčasťou ktorého bude aj šou s bičmi, žonglovanie, ukážky westernového strieľania a ďalšie atrakcie. Pripravená je aj ukážka exotických zvierat, v rámci ktorej budú mať účastníci podujatia možnosť pohladiť živého krokodíla.

Rozlúčka s letom okrem toho ponúkne aj koncert skupiny Pressburgrass, vyučovanie country tanečných krokov, prekážkový beh s dynamitom, maľovanie dočasného tetovania i facepainting pre deti. Organizátori podujatia upozorňujú, že súčasťou programu bude aj meranie svalovej hmoty, vody, tuku a edukačné ukážky zamerané na starostlivosť o chrup.

Návštevníci akcie sa okrem toho budú môcť okúpať aj v bazénoch termálneho kúpaliska, zašportovať si na nedávno otvorenej 48-kilometrovej cyklotrase popri Dunaji, loviť ryby v neďalekom rybníku či zúčastniť sa na vyhliadkových plavbách po Dunaji, ktoré sa tu pravidelne uskutočňujú až do konca septembra.