Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Nitriansky kraj

FOTO: Po zrážke dvoch vozidiel skončilo v nemocnici päť ľudí

Päť ľudí utrpelo zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi Šaľou a Novými Zámkami na križovatke pri osade Čiky. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Pri dopravnej nehode vznikla na vozidlách škoda 10.000 eur.

Nové Zámky 10. apríla (TASR) – Päť ľudí utrpelo zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi Šaľou a Novými Zámkami, na križovatke pri osade Čiky. V pondelok 9. apríla krátko pred 21. hodinou 23-ročná vodička z Nových Zámkov jazdiaca na osobnom motorovom vozidle Volkswagen Golf sa pravdepodobne plne nevenovala jeho vedeniu a nesledovala situáciu v cestnej premávke, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Pri predchádzaní nákladného auta s návesom si zrejme nevšimla protiidúce vozidlo Citroën Jumper. Po zrážke previezli do nemocnice so zraneniami vodičku Volkswagenu, šoféra Citroëna a jeho troch spolujazdcov.

Päť ľudí utrpelo zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi Šaľou a Novými Zámkami na križovatke pri osade Čiky.
Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Pri dopravnej nehode vznikla na vozidlách škoda 10.000 eur. Požitie alkoholických nápojov u účastníkov nehody zistené nebolo. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. Vo veci sa začalo trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy.