Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Topoľčianski policajti zachránili život mladikovi

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Počas jazdy autom si všimli osobu, ktorá sedela na vonkajšom potrubí za zábradlím mosta, približne osem metrov nad riekou Nitra.

Topoľčany 4. júna (TASR) – Dvojici policajtov v Topoľčanoch sa podarilo zachrániť život mladého muža. Počas jazdy autom si všimli osobu, ktorá sedela na vonkajšom potrubí za zábradlím mosta, približne osem metrov nad riekou Nitra.

Policajti zastavili vozidlo mimo zorného uhla muža, priblížili sa k nemu a vytiahli ho za zábradlie. „Ako následne zistili, zachránený občan chcel ukončiť svoj život pre finančné problémy. Muž bol hospitalizovaný a neskôr sám zavolal na číslo 158, kde sa poďakoval policajnej hliadke. K úspešnému zásahu došlo v piatok 25. mája vo večerných hodinách,“ uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ako pripomenula, policajti v spolupráci s hasičmi svojím prístupom a vďaka okamžitej reakcii predišli možnému zhoršeniu situácie. „Svojím empatickým prístupom k občanovi najlepším spôsobom naplnili heslo pomáhať a chrániť,“ dodala Čuháková.