Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Tragická nehoda na R1: Zahynulo 14-ročné dievča

Ilustračná snímka Foto: TASR/Martin Baumann

Z dôvodu dokumentovania nehody bola cesta R1 na kilometri 38,3 uzatvorená. Ako informovalo Operačné stredisko KR PZ v Nitre, krátko pred 15.00 h už bola cesta plne prejazdná.

Nitra 15. augusta (TASR) – Na rýchlostnej ceste R1 dnes popoludní došlo k tragickej dopravnej nehode. V úseku medzi Nitrou a obcou Báb v smere na Bratislavu vodič osobného auta Škoda Fabia z doposiaľ nezistených príčin narazil do stredových zvodidiel, odkiaľ sa vozidlo odrazilo do priekopy.

Pri náraze vypadla z auta 14-ročná spolujazdkyňa sediaca na zadnom sedadle, ktorá na následky zranení na mieste zomrela. "Otec, ktorý bol vodič a matka dievčaťa sa zranili ľahko. U vodiča bola vykonaná dychová skúška na alkohol s negatívnym výsledkom. Presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Nitre Božena Bruchterová.

Z dôvodu dokumentovania nehody bola cesta R1 na kilometri 38,3 uzatvorená. Ako informovalo Operačné stredisko KR PZ v Nitre, krátko pred 15.00 h už bola cesta plne prejazdná.