Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Prešovský kraj

ZBERATEĽ: Východniar skladoval 64 vrakov starých áut

Na snímke vraky vozidiel. Foto: Polícia SR

Počas akcie policajti vykonali prehliadku nebytových priestorov, kde bolo nájdených 64 vrakov starých vozidiel a taktiež aj súčiastky z nich s predpokladanou škodou 15.000 eur.

Prešov 30. júla (TASR) – Policajti envirooddelenia odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove spoločne s Okresným riaditeľstvom PZ v Prešove v súčinnosti so znalcami vykonali v uplynulých dňoch akciu zameranú na odhaľovanie trestnej činnosti. Týkala sa neoprávneného nakladania s nebezpečným odpadom. Polícia o tom informuje na facebookovom profile.



"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Prešove vykonáva vyšetrovanie prečinu neoprávneného nakladania s odpadmi, z ktorého je podozrivý 46-ročný Jozef S. z okresu Prešov. Počas akcie policajti vykonali prehliadku nebytových priestorov, kde bolo nájdených 64 vrakov starých vozidiel a taktiež aj súčiastky z nich s predpokladanou škodou 15.000 eur," informuje polícia s tým, že ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.