Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Prešovský kraj

Obvinili muža z Klenovej, ktorý sa mal vyhrážať rodine a napadnúť syna

Ilustračné foto Foto: TASR

Michal svojím konaním vzbudil u svojich blízkych dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutoční.

Snina 28. septembra (TASR) – Voči 63-ročnému Michalovi vzniesol poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania. Podľa prešovskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Migľovej mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

"Michal z obce Klenová mal ešte vo štvrtok (24.9.) v mieste bydliska v rodinnom dome najprv slovne napádať svoju manželku, syna a dcéru. Všetkým vulgárne vynadal, pľul na nich a vyhadzoval ich z domu. Neskôr večer sa tento muž pokúsil aj fyzicky zaútočiť na manželku, chcel ju chytiť pod krk, avšak zabránil mu v tom syn. Tomu tiež dal niekoľko rán päsťou do hlavy," priblížila incident Migaľová.

Michal svojím konaním vzbudil u svojich blízkych dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutoční. Preto ho umiestnili do cely policajného zaistenia v Snine a bude na neho spracovaný podnet na vzatie do väzby. Paradoxom na tomto prípade podľa polície je, že tento muž sa mal skutku dopustiť v deň, keď bol prepustený z ústavu na výkon väzby v Prešove, a to po odsúdení za týranie blízkej a zverenej osoby.