Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Prešovský kraj

Popradská polícia hľadá neznámeho vodiča a svedkov dopravnej nehody

Ilustračná snímka. Foto: TASR František Iván

Nehoda sa stala 27. júna na Štefánikovej ulici.

Poprad 8. augusta (TASR) – Polícia hľadá neznámeho vodiča a svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala 27. júna na Štefánikovej ulici v Poprade. Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že neznámy vodič na motorovom vozidle Audi A6 nezisteného evidenčného čísla krátko po 22. hodine jazdil pri zimnom štadióne.

"V smere z centra na Kežmarok prešiel do protismernej časti vozovky a ľavou bočnou časťou vozidla narazil do ľavého boku oprotiidúceho motorového vozidla Škoda Octavia. Neznámy vodič na mieste dopravnej nehody nezastavil a v jazde pokračoval v smere k výjazdu na diaľnicu D1 – Poprad – Východ a smeroval na diaľnicu D1 na Prešov," priblížila incident hovorkyňa.

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade v tejto súvislosti žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo najbližšom útvare Policajného zboru. "K objasneniu príčin a okolnosti vzniku tejto nehody je potrebné zistiť totožnosť neznámeho vodiča, pričom pomôcť môžu aj svedkovia, ktorí sa v uvedenom čase nachádzali v blízkosti miesta dopravnej nehody," uzavrela Ligdayová.