Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Prešovský kraj

Prešov čakajú víkendové dopravné obmedzenia v lokalite Delňa

Ilustračné foto. Foto: TASR/Jozef Poliak

Dopravné obmedzenia sa vodičov dotknú od piatka od 15.30 h do soboty (20.6.) do 24.00 h. V tomto čase budú zjednosmernené ulice Jesenná a Jelšová.

Prešov 18. júna (TASR) – V súvislosti s konaním hudobného podujatia Dobrý festival v areáli Delne čakajú mesto Prešov už od piatka (19.6.) dopravné obmedzenia, ale posilnená bude mestská hromadná doprava.

Ako informovala hovorkyňa mesta Prešov Veronika Kmetóny Gazdová, dopravné obmedzenia sa vodičov dotknú od piatka od 15.30 h do soboty (20.6.) do 24.00 h. V tomto čase budú zjednosmernené ulice Jesenná a Jelšová.

„Výjazdy z jednotlivých prevádzok a dvorov v tejto lokalite budú usmernené trvalým dopravným značením a smerovanie účastníkov festivalu bude riešené prostredníctvom navádzacích tabúľ, aby bola zabezpečená plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky v tejto časti,“ uviedla hovorkyňa.

V týchto dňoch bude posilnená obsluha mestskej hromadnej dopravy v lokalite Delňa. Pravidelné spoje na linkách č. 28 a 45 doplní okružná linka č. 20 na trase Delňa - Petrovanská - Košická - Železničná stanica - Čierny most - Plzenská - Rusínska - Arm. gen. Svobodu - Švábska - Jesenná - Delňa.