Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Prešovský kraj

Pri Šarišských Michaľanoch došlo k vážnej dopravnej nehode

Na snímke hasiči zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ku ktorej došlo v katastri obce Šarišské Michaľany v okrese Sabinov v nedeľu popoludní 25. decembra 2016. Foto: TASR - KR HaZZ Prešov

Na mieste zasahuje sedem príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s dvoma kusmi techniky. Cesta 1/77 je v oboch smeroch uzatvorená.

Prešov 25. decembra (TASR) - V katastri obce Šarišské Michaľany v okrese Sabinov došlo dnes popoludní k vážnej dopravnej nehode.

"O 13.42 h bola ohlásená vážna dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel. Na mieste zasahovalo sedem príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s dvoma kusmi techniky. Cesta 1/77 bola v oboch smeroch uzatvorená,"
informoval po nehode operačný dôstojník z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

"Pri udalosti za zranilo šesť osôb, z toho tri deti. Jednu zakliesnenú osobu museli hasiči vyslobodzovať z havarovaného vozidla hydraulickým zariadením," TASR informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Po poskytnutí predlekárskej prvej pomoci boli zranení podľa jej slov odovzdaní do opatery záchrannej zdravotnej služby.