Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

V úseku medzi Vranovom a Majerovcami sa vylial kal

Spomínaný úsek cesty je už plne prejazdný, avšak s maximálnou povolenou rýchlosťou 30 kilometrov za hodinu.

Vranov nad Topľou/Majerovce 4. februára (TASR) - Čistenie vozovky od kalu, ktorý unikol z nákladného motorového vozidla, obmedzilo dnes podvečer dopravu medzi Vranovom nad Topľou a obcou Majerovce. Spomínaný úsek cesty je už plne prejazdný, avšak s obmedzenou rýchlosťou.

Kal pochádzajúci z čistiarne odpadových vôd sa dostal na vozovku po samovoľnom otvorení nákladnej časti vozidla, ktorý ho prevážal. Hasiči ho následne museli spolu s cestármi odstraňovať z úseku dlhého približne 600 metrov. Vypomáhala im aj ťažká technika.

Počas čistenia vozovky bola na ceste medzi Vranovom a Majerovcami obmedzená doprava, ktorú regulovala v oboch smeroch polícia.



Momentálne je už spomínaná cesta plne prejazdná, avšak s maximálnou povolenou rýchlosťou 30 kilometrov za hodinu. O dopravnom obmedzení, ktoré bude v platnosti zrejme iba počas nočných hodín, upozorňuje motoristov dočasné dopravné značenie.

O spomínanej udalosti, ako aj aktuálnom dopravnom obmedzení na ceste I/18 informovalo TASR operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove a dispečing vranovského strediska Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.