Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

15-ročný Matej z Považskej Bystrice odišiel do školy a už sa nevrátil

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 15-ročnom Matejovi Kristiánovi Peckovi z Považskej Bystrice. Nezvestného naposledy videla jeho matka vo štvrtok 12. septembra 2018 ráno o 7.30 hodine v mieste bydliska. Odišiel z domu do školy na horskom bicykli modrej farby a odvtedy sa nikomu zo svojej rodiny neozval a nepodal o sebe žiadnu správu. Foto: TASR – KR PZ Trenčín

Matej Kristián Pecko je vysoký 186 centimetrov štíhlej postavy. Má rovné blond vlasy po bokoch ostrihané nakrátko a hnedé oči.

Považská Bystrica 13. septembra (TASR) - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 15-ročnom Matejovi Kristiánovi Peckovi z Považskej Bystrice.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, nezvestného naposledy videla jeho matka 12. septembra ráno o 7.30 hodine v mieste bydliska. Odišiel z domu do školy na horskom bicykli modrej farby a odvtedy sa nikomu zo svojej rodiny neozval a nepodal o sebe žiadnu správu.

Matej Kristián Pecko je vysoký 186 centimetrov štíhlej postavy. Má rovné blond vlasy po bokoch ostrihané nakrátko a hnedé oči. Oblečené mal krátke nohavice šedej farby s červeným lemovaním, obuté mal čierne tenisky so zelenými prvkami a so sebou mal tmavý ruksak.

„Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Považská Bystrica na tel. čísle 096126 3755,“ doplnila polícia.