Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Regióny

AUTO JEJ VYHORELO: Opitá vodička z Bratislavy havarovala

Na snímke zhorené auto. Foto: Polícia SR/Facebook

V katastri obce Pata nedodržala 41-ročná vodička osobného vozidla z Bratislavy bezpečnú vzdialenosť a zozadu narazila do auta jazdiaceho pred ňou.

Trnava 3. júna (TASR) - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok (31. 5.) v podvečerných hodinách na rýchlostnej ceste R1 v katastri obce Pata v okrese Galanta. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Martina Kredatusová.

V katastri obce Pata nedodržala 41-ročná vodička osobného vozidla z Bratislavy bezpečnú vzdialenosť a zozadu narazila do auta jazdiaceho pred ňou. "Dychovou skúškou jej bolo nameraných 0,50 miligramov alkoholu, čo je v prepočte 1,04 promile. Vodička po poučení požiadala aj o odber krvi," uviedla Kredatusová.



Jej auto začal po nehode horieť, pravdepodobne v dôsledku skratu na elektroinštalácii. "Našťastie sa nikto nezranil. Polícia žene zadržala vodičský preukaz a zakázala ďalšiu jazdu. Bolo začaté trestné stíhanie pre ohrozenie pod vplyvom návykovej látky," doplnila krajská policajná hovorkyňa.