Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia vyšetruje okolnosti krádeže na letisku M. R. Štefánika

Foto: TASR/Pavel Neubauer

Nadránom, krátko po 03.30 h, odcudzil doposiaľ neznámy páchateľ v priestoroch reštaurácie v areáli letiska štyri mobilné telefóny a obálku s finančnou hotovosťou.

Bratislava 26. marca (TASR) - Policajti Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže, ku ktorému došlo v pondelok 25. marca v priestoroch letiska M. R. Štefánika v Bratislave. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Nadránom, krátko po 03.30 h, odcudzil doposiaľ neznámy páchateľ v priestoroch reštaurácie v areáli letiska štyri mobilné telefóny a obálku s finančnou hotovosťou. Tým spôsobil celkovú škodu vo výške 1390 eur.

Bratislavská polícia preto žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámeho muža na záberoch, ktoré sú dostupné na stránke bratislavskej polície na sociálnej sieti. Ten by mohol napomôcť k riadnemu objasneniu skutku. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, súčasnému pohybu alebo pobytu občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.