Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Bratislavský Ružinov má naplánované ďalšie opravy ciest a chodníkov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Marko Erd

Práce sa týkajú Vietnamskej ulice, Kupeckého ulice od Záhradníckej po Žellovu ulicu, Martinčekovej ulice okolo detského ihriska a Trenčianskej ulice v úseku od Miletičovej po Dulovo námestie.

Bratislava 28. mája (TASR) – Vodiči v bratislavskom Ružinove by mali aj v nasledujúcom období počítať s dopravnými obmedzeniami. Mestská časť totiž od júna do konca októbra plánuje vymeniť povrchy viacerých ciest a chodníkov vo svojej správe. Informuje o tom na svojej webovej stránke.

Rekonštrukčné práce sa týkajú Vietnamskej ulice v úseku od Bulharskej po ulicu Na križovatkách, Kupeckého ulice od Záhradníckej po Žellovu ulicu, Martinčekovej ulice okolo detského ihriska a Trenčianskej ulice v úseku od Miletičovej po Dulovo námestie.

Opravovať sa bude tiež Kulíškova ulica v úseku od Svätoplukovej po Kvačalovu, Súmračná ulica, Okružná ulica v úseku od Krasinského po Cablkovu a ulica Planét v úseku od Sputnikovej po Poludníkovú. Nový povrch dostane aj Štefunkova ulica v úseku od Exnárovej po ulicu A. Mráza a Bancíkova ulica medzi Ondrejovovou a Bystrého ulicou.

Opravovať sa budú aj chodníky. Samospráva má naplánovanú obnovu chodníka na Krásnej ulici (úsek od Jabloňovej po Varinskú), na Seberíniho (úsek od Jašíkovej po Štefunkovu), na Teslovej (úsek od Sabinovskej po ulicu Na paši) a na Nevädzovej (úsek od Sedmokráskovej po ZŠ Nevädzová).