Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Ružinov opäť hľadá svoje osobnosti, prijíma nominácie na ocenenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Návrhy na ocenenie môžu predkladať samotní obyvatelia, ale tiež občianske združenia, organizácie, nadácie, združenia, fondy či verejnoprávne inštitúcie pôsobiace na území mestskej časti.

Bratislava 18. apríla (TASR) – Bratislavský Ružinov opäť hľadá svoje osobnosti. Samospráva aj tento rok vyzýva na nominovanie tých, ktorí prispeli k lepšiemu životu v mestskej časti alebo ju významne reprezentovali na Slovensku či v zahraničí. Podávať návrhy na verejné ocenenie je možné do 15. mája.

"Ocenenie môžu získať občania, ktorí svojou činnosťou, prácou a postojmi prispeli k rozvoju mestskej časti alebo k zlepšeniu života jej obyvateľov, za ich dosiahnuté vynikajúce výsledky v niektorej z oblastí ľudskej činnosti alebo vynikajúco reprezentovali mestskú časť," priblížila hovorkyňa Ružinova Marianna Šebová.

Návrhy na ocenenie môžu predkladať samotní obyvatelia, ale tiež občianske združenia, organizácie, nadácie, združenia, fondy či verejnoprávne inštitúcie pôsobiace na území mestskej časti. Podmienkou je vyplniť prihlasovací formulár, ktorý je zverejnený na webovej stránke.

Ten treba následne poslať elektronicky na e-mailovú adresu ocenovanie@ruzinov.sk alebo poštou na adresu Útvaru pre styk s verejnosťou ružinovského miestneho úradu na Mierovej ulici, a to s označením Oceňovanie. Súčasťou formulára je aj životopis nominovaného a základné kontaktné údaje navrhovateľa i navrhovaného.