Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 7. jún 2024Meniny má Róbert
< sekcia Regióny

Bratislavské letisko ponúka detské kútiky i prebaľovacie miestnosti

Foto: TASR/Pavel Neubauer

Neverejné priestory terminálu ponúkajú i detské kútiky, kde si najmenší cestujúci môžu skrátiť čas čakania na let rôznymi hrami.

Bratislava 2. augusta (TASR) - Bratislavské letisko ponúka pre rodičov s deťmi viacero ústretových prvkov pre uľahčenie a spríjemnenie cestovania. Rodiny majú napríklad k dispozícii samostatné miestnosti, kde môžu mamičky nerušene a pohodlne pred odletom prebaliť i nakŕmiť svoju ratolesť.

"Tieto miestnosti sa nachádzajú vo verejných aj neverejných priestoroch nového terminálu v blízkosti sociálnych zariadení," vysvetľuje pre TASR hovorkyňa letiska Dana Madunická. Dodáva, že miestnosti sú štandardne vybavené umývadlom so sprchou, toaletou, prebaľovacím pultom a ohrievačom fliaš a detskej stravy.

Neverejné priestory terminálu ponúkajú i detské kútiky, kde si najmenší cestujúci môžu skrátiť čas čakania na let rôznymi hrami. "Nový terminál letiska ponúka svojim návštevníkom neobmedzený prístup na wi-fi zdarma, vďaka ktorému môže svoje dieťatko zabaviť počas čakania na let sledovaním rozprávky," uzatvára pre TASR.