Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Regióny

Cez víkend budú v Bratislave učiť tancovať známi choreografi

Ilustračné foto Foto: TASR

Od soboty budú verejnosť učiť viaceré tanečné štýly slovenskí aj zahraniční tanečníci a to celkom bezplatne. Ide totiž o projekt United Movement, ktorý roztancuje všetkých.

Bratislava 28. septembra (TASR) – Bratislavčania sa počas tohto víkendu (29. a 30. septembra) môžu zadarmo učiť tancovať so známymi slovenskými tanečníkmi aj choreografmi zo zahraničia. V Aircraft Sporthouse na Ivánskej ceste sa totiž uskutoční projekt United Movement, informoval TASR hovorca primátora Ľubomír Andrassy.

Hodiny tanca sú pre začiatočníkov aj profesionálov. Od soboty budú verejnosť učiť viaceré tanečné štýly Katka Štumpfová, Matej Chren či Ivana Surovcová. Na pozvanie jedného z organizátorov podujatia, tanečníka Jara Bekra, prídu na Slovensko aj americká hip hiperka Ellen Kim či Lyle Beniga, ktorý robil choreografiu do filmov Fame, Boogie Town a vystupuje s Usherom, Christinou Aguilerou či Hillary Duff. Mike Song je zase choreograf, ktorý stojí pri projektoch ako The LXD či poslednom filme zo série STEP UP, Step Up 4: Revolution. Ten bude učiť na otváracej hodine pre verejnosť. Účastníkov akcie príde pozdraviť Spunkey z Hip Hop Fakulty, Chris z Riverpark Dance School a Rado z Elledanse.

Všetky víkendové hodiny tanca pre verejnosť sú bezplatné.

Viac informácií o programe nájdete na stránke www.bratislava.sk, alebo organizátorov akcie www.unitedmovement.sk.