Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

FOTO: Auto aj s trojčlennou posádkou spadlo do potoka

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Dubnice nad Váhom zasahovali v utorok 13. februára 2018 pri dopravnej nehode medzi obcami Košeca a Košecké Podhradie v Ilavskom okrese. Automobil tam vyletel z cesty a skončil v potoku. Z trojčlennej posádky utrpeli dve osoby ľahšie zranenia. Všetci mali mokré oblečenie a boli podchladení. Foto: TASR - KR HaZZ Trenčín

Dve osoby utrpeli ľahšie zranenia. Všetci mali mokré oblečenie a boli podchladení.

Košeca 14. februára (TASR) – Príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Dubnice nad Váhom zasahovali v utorok (13. 2.) pri dopravnej nehode medzi obcami Košeca a Košecké Podhradie v Ilavskom okrese. Automobil tam vyletel z cesty a skončil v potoku.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, na mieste nehody zasahovali štyria hasiči so špeciálnou vyslobodzovacou technikou. Po nehode zostal automobil v potoku prevrátený na strechu. Z trojčlennej posádky utrpeli dve osoby ľahšie zranenia. Všetci mali mokré oblečenie a boli podchladení.

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Dubnice nad Váhom zasahovali v utorok 13. februára 2018 pri dopravnej nehode medzi obcami Košeca a Košecké Podhradie v Ilavskom okrese. Automobil tam vyletel z cesty a skončil v potoku. Z trojčlennej posádky utrpeli dve osoby ľahšie zranenia. Všetci mali mokré oblečenie a boli podchladení.
Foto: TASR - KR HaZZ Trenčín

„Postihnuté osoby z havarovaného automobilu umiestnili do zásahového vozidla, resp. sanitky, kde im poskytli prvú pomoc. Následne pomocou špeciálnej vyslobodzovacej techniky vytiahli hasiči uviaznuté vozidlo na breh. K úniku prevádzkových kvapalín do potoka nedošlo," doplnil Petrík.