Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Dopravnú nehodu pri Ružomberku neprežil jeden človek

Na snímke dopravná nehoda na štátnej ceste I/59 v smere z Ružomberka do Banskej Bystrice. Foto: TASR/Prezídium HaZZ

Hasiči z Ružomberka momentálne vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia. Cesta je uzavretá v oboch smeroch.

Ružomberok 25. júna (TASR) - Život 57-ročného muža si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes popoludní na ceste I/59 v miestnej časti Ružomberka Biely Potok. Nehodu osobného auta a autobusu polícia vyšetruje, informovala TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

"Podľa predbežných informácií vodič vozidla VW Touran, ktorý jazdil v smere od Ružomberka na Banskú Bystricu, z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti jazdiacim autobusom. Po náraze bolo vozidlo VW Touran odhodené späť do pôvodného jazdného pruhu, kde doň narazil vodič ďalšieho vozidla, jazdiaci smerom na Banskú Bystricu," opísala Balogová.

Pri dopravnej nehode na mieste vyhasol život 57-ročného vodiča Volkswagena, s ťažkými zraneniami bol do nemocnice prevezený jeho 23-ročný spolujazdec a na mieste bol ošetrený vodič autobusu, občan Poľska. "Vyšetrovanie dopravnej nehody na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku. Okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala.