Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

ZMIZLI BEZ STOPY: Polícia pátra po 3 chlapcoch z Fiľakovských Kováčov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Ide o 14-ročného Leopolda Kevina Segeča, jeho brata 13-ročného Manuela Segeča a 13-ročného Sebastiána Kökenyho.

Lučenec 25. apríla (TASR) - Polícia pátra po troch nezvestných chlapcoch z obce Fiľakovské Kováče v okrese Lučenec, ktorí ešte v nedeľu 22. apríla vo večerných hodinách odišli do dediny za kamarátmi a od uvedenej doby sa zdržiavajú na neznámom mieste. Ide o 14-ročného Leopolda Kevina Segeča, jeho brata 13-ročného Manuela Segeča a 13-ročného Sebastiána Kökenyho.

"Doposiaľ vykonaným pátraním, ako aj vykonanými previerkami sa nezvestné osoby nepodarilo vypátrať, preto žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestných chlapcoch oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158," informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Leopold Kevin Segeč je 170 cm vysoký, štíhlej postavy, má svetlohnedé oči, blond, stredne dlhé vlasy a na ľavom líci pod okom má malú jazvu. Oblečené mal tmavomodré rifle, čierne tenisky s jedným zeleným pásom a zelenou podrážkou a zapínaním na suchý zips, a šuštiakovú mikinu bielej farby.

Hľadaný Leopold Kevin Segeč.
Foto: TASR/KR PZ v Banskej Bystrici


Manuel Segeč je 160 cm vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči, blond, stredne dlhé, kučeravé vlasy. Oblečené mal tmavomodré rifle, svetlohnedé topánky na suchý zips, krátke tričko hnedej farby s potlačou vpredu, čierno - bielu bundu v nápisom Motogrip.

Hľadaný Manuel Segeč.
Foto: TASR/KR PZ v Banskej Bystrici


Sebastián Kökeny je 160 cm vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči a krátke hnedé vlasy. Oblečenú mal mikinu sivej farby s kapucňou bez nápisov, teplákové maskáčové nohavice, na ktorých sú biele bodky, obuté mal biele botasky.

Hľadaný Sebastián Kökeny.
Foto: TASR/R PZ v Banskej Bystrici