Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

MAL NELEGÁLNU ZBROJNICU: Polícia obvinila muža z Veľkej Vsi

Zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami obvinil vyšetrovateľ 19. júla 2019 v Lučenci 43-ročného muža z Veľkej Vsi. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Za skutok mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Lučenec 19. júla (TASR) – Zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami obvinil vyšetrovateľ v Lučenci 43-ročného muža z Veľkej Vsi. Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márie Faltániovej obvinený v mieste bydliska a v motorových vozidlách bez povolenia a oprávnenia prechovával a prepravoval strelné zbrane i strelivo.

„Na príkaz sudcu bola vykonaná domová prehliadka, počas ktorej boli zaistené stopy pochádzajúce z trestnej činnosti. Zaistené veci boli zaslané na expertízne skúmanie,“ uviedla hovorkyňa.

Zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami obvinil vyšetrovateľ 19. júla 2019 v Lučenci 43-ročného muža z Veľkej Vsi.
Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica


Dodala, že vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. „Za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov,“ uzavrela Faltániová.