Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Mestská polícia prichytila 13 ľudí, ktorí pili alkohol na verejnosti

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Martin Palkovič

Mestskí policajti spolu s príslušníkmi stanice jazdeckej polície a kynológie v nedeľu (10. 2.) popoludní realizovali kontrolu na Stavbárskej ulici v Bratislave a jej okolí.

Bratislava 11. februára (TASR) - Mestská polícia (MsP) v Bratislave realizovala počas uplynulého víkendu v uliciach hlavného mesta osobitné kontroly. Policajti počas noci monitorovali Obchodnú a Poštovú ulicu, Námestie SNP i Kamenné námestie. Zaznamenali tri priestupky na úseku čistoty a poriadku a 13 osôb, ktoré pilo alkoholické nápoje na verejných priestranstvách v rozpore so všeobecne záväzným nariadením (VZN). Tri prevádzky podľa policajtov nedodržali stanovené záverečné hodiny. TASR o tom informovala hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Tatiana Kurucová.

Mestskí policajti spolu s príslušníkmi stanice jazdeckej polície a kynológie v nedeľu (10. 2.) popoludní realizovali kontrolu na Stavbárskej ulici v Bratislave a jej okolí. Čistotu a verejný poriadok tu podľa polície nedodržiavali šiesti ľudia. "Tesne pred kontrolou na Stavbárskej ulici policajti preverovali prijatý oznam na Ivanskej ceste, kde sa nachádzal občan Rumunska. Jeho zdravotný stav si vyžiadal za asistencie hliadky mestskej polície prevoz do jednej z bratislavských nemocníc," spresnila Kurucová.