Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Prevrátený nákladiak:Na Prístavnom moste v Bratislave sa tvoria kolóny

Na snímke prevrátené nákladné auto. Foto: FB: Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia vodičov najmä nákladnej dopravy, ktorí nie sú plne naložení nákladom, upozorňuje, aby z dôvodu silného vetra zvýšili svoju opatrnosť pri prejazde mostami a otvorenými úsekmi na diaľniciach.

Bratislava 25. januára (TASR) - Na bratislavskom Prístavnom moste v smere do Petržalky odstraňujú prevrátené nákladné vozidlo s prívesom. Pravý jazdný pruh je blokovaný, premávka je vedená cez ľavý jazdný pruh s obmedzením. V úseku sa tvoria rozsiahle kolóny. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Vodičov vyzývame, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy," doplnila polícia. Vodičov najmä nákladnej dopravy, ktorí nie sú plne naložení nákladom, upozorňuje, aby z dôvodu silného vetra zvýšili svoju opatrnosť pri prejazde mostami a otvorenými úsekmi na diaľniciach.




Premávka na Prístavnom moste v smere do Trnavy je obmedzená


Na bratislavskom Prístavnom moste v smere do Trnavy je aktuálne prejazdný ľavý jazdný pruh. Policajti tam odstraňujú prevrátený prívesný vozík za dodávkou. V úseku sa tvoria kolóny. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.