Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Na viacerých miestach Bratislavy sa tvoria kolóny

Ilustračná snímka. Foto: TASR – Jaroslav Novák

Podľa Stella centra nehody odstraňujú v Bratislave na konci Gagarinovej ulice pred výjazdom na Prievozskú v smere do centra. Tiež na výjazde z D1 na Gagarinovu, v smere do centra.

Bratislava 17. októbra (TASR) - Na viacerých miestach v Bratislave vo štvrtok večer vodiči hlásia nehody a zdržania.

"Na Einsteinovej ulici smerom na Prístavný most stratíte desať až 15 minút," informuje Zelená vlna RTVS. Vodiči hlásia zdržanie aspoň 15 minút na Dolnozemskej aj cez Most Apollo smerom do centra. Na moste Lafranconi v smere do Mlynskej doliny sa podľa Zelenej vlny zrazili dve autá, blokované sú dve pruhy a v kolóne sa stojí na D2 od odpočívadla Jarovce aj v smere z D1. Nehoda sa stala aj na Brnianskej ulici pri pumpe v smere na Patrónku.

Podľa Stella centra nehody odstraňujú v Bratislave na konci Gagarinovej ulice pred výjazdom na Prievozskú v smere do centra. Tiež na výjazde z D1 na Gagarinovu, v smere do centra. Vodiči sa do päť minút zdržia v kolóne na ulici Svornosti a na Popradskej sa v smere z mesta a tiež na D1 pred Prístavným mostom v smere od Senca.

Vodiči v navigácii Waze hlásia aj kolóny na moste SNP, Nábreží arm. gen. Ludvíka Svobodu, na Staromestskej a Šancovej a na Vajnorskej pri Istropolise.