Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Najbližší Deň otvorených dverí primátora M. Ftáčnika bude v stredu

Primátor Milan Ftáčnik Foto: TASR/Pavel Neubauer

Posledný primátorský Deň otvorených dverí je na programe už v stredu 11. júla, ďalšie stretnutia budú prebiehať až v septembri.

Bratislava 9. júla (TASR) - Kanceláriu bratislavského primátora Milana Ftáčnika najbližšie otvoria pre verejnosť v stredu 11. júla od 16.00 h. Primátora môže navštíviť každý, kto s ním chce osobne riešiť problémy a diskutovať o možnostiach pomoci v sociálnej či bytovej oblasti.

Primátor sa s Bratislavčanmi stretáva v poslednú stredu v mesiaci. Vtedy ho môže navštíviť každý bez toho, aby mal vopred dohodnutý termín stretnutia. Pred dovolenkovým obdobím bude posledný primátorský deň v druhú júlovú stredu a ďalšie otvorené dvere bude mať Ftáčnik až v septembri.

"Za rok a pol od spustenia projektu využilo osobný kontakt s primátorom takmer päťsto Bratislavčanov," informoval TASR hovorca primátora Ľubomír Andrassy. Na osobných stretnutiach s Ftáčnikom najčastejšie dominujú témy týkajúce sa pravidiel poskytnutia nájomného bývania či sociálnej pomoci zo strany samosprávy.