Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Nemocnici v Galante od septembra šéfuje A. Pavlovičová

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Na novú riaditeľku, ktorá celý svoj profesijný život pracuje vo finančnom sektore, čaká v nemocnici v najbližšom období najmä práca na projektoch financovaných z eurofondov.

Galanta 3. septembra (TASR) – Nemocnica Svet zdravia Galanta má od septembra novú riaditeľku prichádzajúcu z finančného sektora – Alexandru Pavlovičovú. Na tejto pozícii strieda predchádzajúceho riaditeľa Miroslava Zlatohlávka.

„K tejto výzve pristupujem s veľkou pokorou a zvedavosťou. Som pripravená tvrdo pracovať a veľa sa učiť, hlavne v prvých mesiacoch pozorne a trpezlivo počúvať. Na novú prácu sa veľmi teším,“ uviedla Pavlovičová.

Na novú riaditeľku, ktorá celý svoj profesijný život pracuje vo finančnom sektore, čaká v nemocnici v najbližšom období najmä práca na projektoch financovaných z eurofondov. Do troch rokov vznikne v galantskej nemocnici nový urgentný príjem, jednotky intenzívnej starostlivosti sa prebudujú na spoločné oddelenie a nemocnica nakúpi i moderné medicínske vybavenie. Momentálne sa tiež kompletne rekonštruuje fasáda na hlavnej budove monobloku.

Miroslav Zlatohlávek na pozícii skončil ešte začiatkom leta. Počas posledných dvoch mesiacov ho dočasne zastupovala námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť Drahomíra Bollová.