Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V Nových Zámkoch začnú odstraňovať z ulíc vraky áut

Ilustračné foto. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Radnica pri tom bude spolupracovať so súkromnou firmou z Hornej Kráľovej, ktorá má vlastné parkovisko i autorizáciu na spracovanie starých vozidiel.

Nové Zámky 16. februára (TASR) – Mesto Nové Zámky začne postupne odstraňovať z ulíc nepojazdné autá. Radnica pri tom bude spolupracovať so súkromnou firmou z Hornej Kráľovej, ktorá má vlastné parkovisko i autorizáciu na spracovanie starých vozidiel.

Ako informovala Mestská polícia (MsP) v Nových Zámkoch, proces likvidácie automobilových vrakov z verejných priestranstiev začne na základe písomnej žiadosti na odvoz konkrétneho auta, pričom MsP bude zabezpečovať celý priebeh jeho odstraňovania.

Po označení auta určeného na odstránenie budú mestskí policajti vyhotovovať aj dôkladnú fotodokumentáciu. "Po vykonaní všetkých potrebných úkonov bude motorové vozidlo naložené na odťahové vozidlo, ktoré ho odvezie na určené parkovisko. Odvoz bude ihneď nahlásený na štátnu políciu a všetky známe údaje budú zverejnené na úradnej tabuli mesta i na jeho webovej stránke," oznámila MsP.