Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Polícia pátra po 52-ročnom Josefovi Nemethovi

Policajti z Bánoviec nad Bebravou pátrajú po Josefovi Nemethovi z obce Malé Hoste v okrese Bánovce nad Bebravou. Súd naňho vydal príkaz na zatknutie. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Policajti z Bánoviec nad Bebravou pátrajú po Josefovi Nemethovi z obce Malé Hoste v okrese Bánovce nad Bebravou. Súd naňho vydal príkaz na zatknutie.

Bánovce nad Bebravou 4. februára (TASR) - Policajti z Bánoviec nad Bebravou pátrajú po Josefovi Nemethovi z obce Malé Hoste v okrese Bánovce nad Bebravou. Súd naňho vydal príkaz na zatknutie.

Ako dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, na 52-ročného Nemetha vydal Okresný súd v Bánovciach nad Bebravou príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. „Nemeth sa v mieste svojho trvalého bydliska nezdržiava a nie je známy ani jeho súčasný pobyt,“ uviedla Antalová.

Hľadaný Nemeth je asi 175 centimetrov vysoký, strednej postavy. Má čierne vlasy a nosí fúzy. Popis oblečenia podľa Antalovej nie je známy. „Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ uzavrela Antalová.