Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDEO: Pri Devínskom jazere našli mŕtvu ženu, asi zoologičku Mirku

Na snímke policajný psovod s hasičimi na člne v mieste nálezu tela neznámej ženy počas pátrania v lokalite Devínske jazero v Bratislave 17. januára 2018. Foto: TASR - Michal Svítok

Zoologička bola nezvestná od 5. januára, kedy sa naposledy ozvala prostredníctvom sms práve z okolia Devínskeho jazera.

Bratislava 17. januára (TASR/Teraz.sk) - V lokalite Devínskeho jazera v Bratislave našli v stredu doobeda mŕtve ženské telo. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že s najväčšou pravdepodobnosťou ide o 45-ročnú Miroslavu Sojákovú. Polícia a hasiči po nej v okolí jazera pátrali vyše týždňa po tom, čo sa stratila pri venčení psov. Totožnosť mŕtvej ženy však ešte nebola oficiálne potvrdená.



"Ohliadajúci lekár na mieste nevylúčil ani nepotvrdil cudzie zavinenie a za účelom zistenia presnej príčiny smrti ženy odporučil vykonať pitvu," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková. Polícia v tejto veci už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.



Miroslavu Sojákovú naposledy videli v piatok (5.1.) podvečer v Bratislave a ešte o 20.30 h komunikovala prostredníctvom SMS z neznámeho miesta. Odvtedy však bola nezvestná. Podľa medializovaných informácií sa mala stratiť počas venčenia psov v okolí bratislavského Devínskeho jazera. Záchranári pri pátraní našli jej mobilný telefón, kabelku aj peňaženku.

Miroslava Sojáková
Foto: TASR - TASR - KR PZ Bratislava






Na snímke policajný psovod s hasičimi na člne v mieste nálezu tela neznámej ženy počas pátrania v lokalite Devínske jazero v Bratislave 17. januára 2018.
Foto: TASR - Michal Svítok