Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

NEHODA NA D1 V BRATISLAVE: Úsek je neprejazdný

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia vodičov v tejto súvislosti žiada, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili opatrnosť a riadili sa jej pokynmi. Odporúča tiež trpezlivosť.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 15. marca (TASR) - Na bratislavskej diaľnici D1, na 4,5 kilometri, smerom do Malaciek došlo v piatok predpoludním k dopravnej nehode, pri ktorej sa mali zraziť dve osobné a dve nákladné autá. Pre únik prevádzkových kvapalín z vozidiel je úsek diaľnice uzatvorený. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby, avizoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Štefan Koči. Jedna z nich bola podľa jeho slov prevezená do nemocnice. "Hasiči po príjazde na miesto udalosti vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a pracovali na zamedzení úniku prevádzkových kvapalín," poznamenal Koči.

"Dopravní policajti vykonávajú odklon dopravy v smere na Prístavnú ulicu - Bajkalskú ulicu - rýchlostnú cestu R7," priblížil Szeiff. Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti uviedla, že vodiči sa na diaľnici D1, na Prístavnom moste smerom do Petržalky zdržia 20 minút. Rovnako tak aj smerom z Petržalky.

Polícia vodičov v tejto súvislosti žiada, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili opatrnosť a riadili sa jej pokynmi. Odporúča tiež trpezlivosť.