Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Regióny

Polícia obvinila 24-ročnú ženu z Oždian zo zabitia svojho druha

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Po predchádzajúcej slovnej hádke a fyzickej roztržke ho v úmysle vystrašiť bodla kuchynským nožom do hrudníka. Spôsobila mu otvorenú ranu hrudníka s poranením pľúc.

Ožďany 2. marca (TASR) – Zo zločinu zabitia obvinil krajský policajný vyšetrovateľ v Banskej Bystrici 24-ročnú ženu z obce Ožďany v Rimavskosobotskom okrese. Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márie Faltániovej dotyčná vo štvrtok 1. marca v obytnom dome v Ožďanoch nožom zaútočila na svojho 42-ročného druha.

„Po predchádzajúcej slovnej hádke a fyzickej roztržke ho v úmysle vystrašiť bodla kuchynským nožom do hrudníka. Spôsobila mu otvorenú ranu hrudníka s poranením pľúc,“ informovala hovorkyňa s tým, že napadnutý muž zraneniam na mieste podľahol.

Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvinenú umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jej vzatie do väzby. „Za tento zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, hrozí trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov,“ dodala Faltániová.