Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia pátra po dvoch dievčatách, ktoré ušli z reedukačného centra

Na snímke Nikola Mirgová. /span> Foto: KR PZ v Prešove

Nikola Mirgová z Huncoviec v okrese Kežmarok vo veku 16 rokov je nezvestná od 5. novembra. V rovnakom čase utiekla i 17-ročná Štefánia Cicková z Ružomberka.

Prešov 8. novembra (TASR) – Polícia pátra po dvoch dievčatách, ktoré ušli z Reedukačného centra sv. Nikolaja v Medzilaborciach. Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Nikola Mirgová z Huncoviec v okrese Kežmarok vo veku 16 rokov je nezvestná od 5. novembra, keď o 7.30 h ušla z Reedukačného centra sv. Nikolaja v Medzilaborciach, kde mala prechodný pobyt.

"Mala ísť do školy v Medzilaborciach, no neprišla tam, odišla na doposiaľ neznáme miesto, nepodala o sebe žiadnu správu a do miesta prechodného pobytu, reedukačného centra, sa nevrátila," uviedla Ligdayová. Nikola je približne 160 centimetrov vysoká, má strednú postavu, dlhšie čierne vlasy a hnedé oči.

Na snímke Štefánia Cicková.
Foto: KR PZ v Prešove


Ako ďalej povedala Ligdayová, v rovnakom čase utiekla i 17-ročná Štefánia Cicková z Ružomberka, ktorá taktiež neprišla do školy a nevrátila sa do reedukačného centra, kde mala prechodný pobyt. Štefánia je vysoká približne 162 centimetrov, má strednú postavu, dlhšie čierne vlasy a hnedé oči.

Akékoľvek poznatky k hľadaným osobám je možné oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom alebo na čísle 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom facebokovej stránky Policajného zboru.