Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia pátra po Martinovi Tkáčikovi z Hrabovca v Bardejovskom okrese

Polícia pátra po 28-ročnom Martinovi Tkáčikovi z Hrabovca v okrese Bardejov, ktorý je nezvestný od 15. júla 2018. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Martin Tkáčik z Hrabovca je nezvestný od 15. 7. 2018, kedy v čase okolo 9.05 h odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto, pričom sa späť do miesta trvalého bydliska nevrátil, uviedla polícia.

Bratislava/Prešov 19. júla (TASR) – Polícia pátra po 28-ročnom Martinovi Tkáčikovi z Hrabovca v okrese Bardejov, ktorý je nezvestný od 15. júla 2018. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Jana Ligdayová.

„Martin Tkáčik z Hrabovca je nezvestný od 15. 7. 2018, kedy v čase okolo 9.05 h odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto, pričom sa späť do miesta trvalého bydliska nevrátil a do dnešnej doby nepodal o sebe žiadnu správu," uviedla Ligdayová s tým, že vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať.

Tkáčik je 180 cm vysoký, vzpriamenej štíhlej postavy, má sivé oči a krátke hnedé vlasy. Podľa polície mal pravdepodobne oblečenú sivú kockovanú košeľu s dlhým rukávom a krátke zelené nohavice. V ľavom uchu mal náušnicu. Má amputovaný prst - prstenník ľavej ruky.

Akékoľvek poznatky o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ Bardejov, t.č. 0961 84 3371, resp. na linke 158.