Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V havarovanom horiacom aute zahynula 18-ročná žena

Na snímke vrak osobného auta Toyota Auris, v ktorom zahynula 18-ročná žena pri dopravnej nehode medzi obcami Šúrovce a Zavar v okrese Trnava v nedeľu 18. augusta 2019. Foto: TASR – KR PZ Trnava

Na sedadle za vodičom sedela 18-ročná mladá žena, ktorá v ňom zostala po nehode zakliesnená. Utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Trnava 18. augusta (TASR) – Pri dopravnej nehode medzi obcami Šúrovce a Zavar v okrese Trnava prišla o život 18-ročná žena. Nehoda sa stala dnes ráno o tretej hodine. Okrem policajtov zasahovalo na mieste aj sedem hasičov z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Trnava, ktorí likvidovali požiar.

Osobné auto Toyota Auris zatiaľ z neznámych príčin prešlo do protismeru, pravdepodobne sa prevrátilo a skončilo mimo cesty, informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. Okrem vodiča sa v aute viezli ešte ďalší traja mladí ľudia.

Na sedadle za vodičom sedela 18-ročná mladá žena, ktorá v ňom zostala po nehode zakliesnená. Utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Auto následne zachvátil požiar. „Rozsah zranení ostatných spolujazdcov zisťujeme,“ uviedla Kredatusová. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje.