Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Motocyklista zrazil v Lučenci otca s dcérou, prechádzali cez priechod

Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala na ulici Martina Rázusa v Lučenci v utorok popoludní 5. júna 2018. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Maloletá chodkyňa podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do 32 dní.

Lučenec 6. júna (TASR) – Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej 18-ročný vodič motocykla Jawa z Panických Draviec zrazil 38-ročného muža a jeho 11-ročnú dcéru z Lučenca. Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru Márie Faltániovej k nehode došlo v utorok 5. júna o 14.38 h na Ulici Martina Rázusa v Lučenci.

„Motocyklista pre svoju nepozornosť nedal prednosť chodcom, ktorí prechádzali z jeho pohľadu z ľavej strany na pravú po priechode pre chodcov a ešte tlačili aj bicykel,“ priblížila hovorkyňa s tým, že vodič motocykla a chodec utrpeli pri nehode ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia do sedem dní.

Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala na ulici Martina Rázusa v Lučenci v utorok popoludní 5. júna 2018. Osemnásťročný vodič motocykla Jawa z Panických Draviec zrazil na priechode pre chodcov 38-ročného muža a jeho 11-ročnú dcéru. Na snímke motocykel a bicykel, ktorý tlačili so sebou zrazení chodci.
Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

„Maloletá chodkyňa podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do 32 dní, ak nenastanú komplikácie. Škoda na motocykli je odhadnutá na 200 eur,“ dodala Faltániová, podľa ktorej alkohol u vodiča motocykla zistený nebol. „Na mieste mu bol zadržaný vodičský preukaz. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ zakončila.