Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Pomôže celé Slovensko - Krištáľová rallye

Kristalova rallye Foto:

Tento rok trasa Krištáľovej rallye povedie z Trenčianskych Teplíc do Nitry, so zastávkami v Bobote, Bánovciach nad Bebravou, Partizánskom, Krásne a Dolných Lefantovciach.

Bratislava 29. júla (OTS) - Nadácia Pomôže celé Slovensko v týchto dňoch intenzívne pripravuje už tretí ročník benefičného podujatia, ktoré sa uskutoční 8. septembra 2013. Trasa za začína v Trenčianskych Tepliciach, povedie cez Bánovce nad Bebravou, Partizánske a skončí sa charitatívnym koncertom v Nitre.
V septembri 2012 bola zorganizovaná zbierka Pomôže celé Slovensko – Krištáľová rallye, ktorej súčasťou bol charitatívny koncert v jezuitskom kostole v Skalici. Počas charitatívnej akcie sa vďaka dobrovoľným príspevkom podarilo vyzbierať 111 719,44 EUR.

Tento rok trasa Krištáľovej rallye povedie z Trenčianskych Teplíc do Nitry, so zastávkami v Bobote, Bánovciach nad Bebravou, Partizánskom, Krásne a Dolných Lefantovciach. Zapojte sa aj vy a príďte vyjadriť svoju spolupatričnosť pomocou príspevku do pokladní. Tým získate symbolické srdce, ktoré bolo vyrobené ručne ľuďmi s mentálnym postihnutím v chránenej dielni Vstúpte, n.o. a v chránených dielňach Drahuškovo.

Krištáľová rallye je jazda historických vozidiel s posádkou osobností Krištáľového krídla, mediálne známych osobností a detí, ktorým ide nadácia pomáhať. Účasť k dnešnému dňu potvrdili: Maroš Kramár, Jozef Golonka, Eva Pavlíková, Kamila Magálová, Ján Greššo, Ady Haydu, Diana Mórová, Karin Haydu, Erika Barkolová, Katarína Brychtová a mnohí ďalší. Všetci účastníci budú zároveň robiť aj verejnú zbierku na trase Krištáľovej rallye v nedeľu 8. Septembra 2013. Na koncerte na námestí v Nitre o 20.00 vystúpia Helena Vondráčková, Miroslav Žbirka, Sisa Lelkes-Sklovska, Peter Bič Project, Kristína, Debbi, Funny Fellows a ďalší. Moderátor koncertu je Junior- Milan Zimnýkoval z Funradia. Priame televízne vstupy vysiela TA3 počas celého dňa a rozhlasové vstupy zabezpečuje Funradio. Záznam z celého benefičného podujatia a večerného koncertu odvysiela televízia TA3 v nedeľu 15.9. o 19.00.

Zakúpením srdiečka v minimálnej čiastke 1 € pomôžete deťom, ktoré sa narodia so závažnými poškodeniami zdravia a vieme im pomôcť, deťom s metabolickými poruchami, občianskym združeniam starajúcich sa o jednotlivcov postihnutých autizmom, Downovým syndrómom a metabolickými poškodeniami mozgu.
Aktuálne informácie nájdete na www.kristalovekridlo.sk a na www.facebook.com/PomozeCeleSlovensko